Tuesday, February 14, 2012

Ga goed voorbereid p weg op

Letselschade Advocaten Utrecht


Met deze kou draaien pechhulpdiensten overuren. Gelukkig kun je veel problemen voorkomen door goed voorbereid p weg op te gaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en voor je het weet heb je schade die je moet claimen op je autoverzekering. Independer.nl geeft je een aantal tips om goed voorbereid p  weg op te gaan.

Autosloten kunnen gemakkelijk bevriezen. Als je ze inspuit met slotspray voorkom je dat je op een koude ochtend je auto niet meer open krijgt. Portierrubbers kun je invetten met vaseline. Zo voorkom je dat ze vastvriezen aan het portier.

Goed zicht is belangrijk. Maak daarom voordat je wegrijdt alle ruiten van p auto sneeuw- en ijsvrij. En controleer of je ruitenwissers niet aan p ruit zijn vastgevroren. Gebruik antivries als ruitenwisservloeistof serta kun je ook als het vriest nog je ruiten schoonhouden. Heb je geen zin om te krabben? Bedek serta p voorruit met ’s avonds met een stuk karton of een oude lap. Hiermee voorkom je ijsvorming en ook vriezen p ruitenwissers niet huge.

Winterbanden zijn niet verplicht, maar zijn bij sneeuw en ijs wel handig. Ze hebben een andere samenstelling serta zomerbanden en zorgen ervoor dat je bij winterse omstandigheden meer grip hebt op p weg. Ook heb je een veel kortere remweg serta zomerbanden in p winter.

Een lege accu is een veelvoorkomend probleem in p winter. Laat daarom voor een vorstperiode je p kwaliteit van p accu controleren. En zorg ervoor dat je altijd startkabels en een sleepkabel bij je hebt. Doet je accu het niet meer serta kan je met hulp van anderen toch nog p weg op.

Wist je dat p handrem kan vastvriezen? Heel vervelend, maar wel erg lastig. Je kunt dit voorkomen door p auto in p eerste versnelling te zetten in plaats van op p handrem.

Ga je op wintersport serta is het helemaal zaak dat je auto tip-top in orde is. Laat daarom je auto voor vertrek helemaal nakijken bij p garage. En neem sneeuwkettingen mee als je op reis gaat. Zo ga je goed voorbereid naar p sneeuw.

Vrijdag 10 februari 2012 om 15:29 door Michiel p Jong in p rubriek Productnieuws

Letselschade Advocaten

No comments:

Post a Comment